sovesveis

fredag, mai 04, 2007

Teens Club

Siste dagen i Japan. En fin miks av følelser har vi nok spandert på oss i dag. Vi gleder oss masse til å komme hjem, men Japan er et land som også er lett å savne. Her tar jeg bort en masse tårevåte ord. Vi er jo ikke jenter heller.

Men jobbe på kjøkkenet kan vi! I dag har vi nemlig hatt Teens Club og laget pannekaker. Petter og Jostein har vært de eminente kokker. Mulig de burde hatt et par minuspoeng for svidde produkter, men vår anmelder var i det gavmilde hjørne og gir terningkast seks på hele fjøla.


Slik har de fleste her ikke sett Petter før!


Jeg vet ikke med Jostein, men vi har en mistanke om at dette ikke er fast rutine for han sin del.


Og resultatet ble en suksess. Ungdommene på Teens Club var knallfornøyd med pannekakene, selv om fargepigmentene vekket litt latter.


Hele gjengen rundt matbordet.

Ellers så vi en Jesus-film med vitnesbyrd av nittitallets fotballhelter som intro. Egentlig en ganske okey film, selv om vi ikke skjønte så altfor mye av de japanske stemmene som var lagt på.


Sjonglering ble det også tid til. Vi kan vel trygt si at det var ganske heldig at gjesteleiligheten her på bibelskolen fremdeles kan vise fram alle sine attributter i glass etter denne kvelden.


Og Pondus slo gjennom med et smell i Japan!

Resten av dagen har vært preget av litt oppbruddstemning. Rydding, vasking og den siste shoppingen. Og vi har fått den siste gode historien om japansk serviceinnstilling:
Anders hadde nemlig glemt laderen til kameraet på hotellet i Miyazaki hvor vi bodde for ei uke siden. Det oppdaget han onsdag kveld, og fikk Bård Hauge til å ringe hotellet. Joda, de hadde funnet lader, og den skulle de sende med budbil til leiligheten her i Kobe.
I ettermiddag hørte vi plutselig noen japanske gloser på leiligheten mens vi pakket. Undertegnede trodde det var Loff, mens Petter syntes vi hadde fått god sleng på japansken. Men det viste seg jo å være budmannen som kom med pakke. Mot 850 yen fikk jeg pakken som så ut til å være litt vel stor kun for en lader. Da vi pakket opp fikk vi oss en god latter: Sammen med laderen lå håndkleet som Anders hadde "glemt" på hotellet fordi han ikke trengte det mer. Nyvasket og brettet fint. Det hadde de oppbevart i ei uke - vi kunne jo ikke reise uten håndkleet vårt!

Dagens spørsmål:
Når kommer de tre til Norge?

A. I morgen klokken 17:20 norsk tid - slik vi nå har sagt et X antall ganger til de sammme folkene.
B. For tre dager siden da vi egentlig burde vært hjemme..
C. Når Brann vinner seriegull

Husk bildetekstkonkurransen i innlegget fra to dager tilbake.

-anders-

3 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden